Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ocak 2021 - 22:03 Yorum: 0

Maltepe’de hurdalık alanda çıkan yangın havadan görüntülendi

Maltepe'de E-5 kenarında bulunan bir hurda toplama alanında çıkan yangın havadan görüntülendi.

Maltepe’de hurdalık alanda çıkan yangın havadan görüntülendi

Maltepe'de E-5 kenarında bulunan bir hurda toplama alanında çıkan yangın havadan görüntülendi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, vatandaşlar yangın çıkan alanın yanında bulunan araç bakım servisindeki araçları kurtarmak için seferber oldu.

Olay, 20.30 sıralarında Merkez Mahallesi Yüce Sokak'ta meydana geldi. Maltepe'de E-5 kenarında hurdalık alanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede bütün hurdalık alanı sardı. Yangın nedeniyle oluşan yoğun dumanlar E-5'te seyir halindeki sürücülerin görüş mesafesini azaltarak zor anlar yaşattı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hurdalık alanda bulunan tüplerde de zaman zaman patlama meydana geldi.

Vatandaşlar, yanan hurdalık alanın hemen yanında bulunan araç bakım onarım servisindeki araçları kurtarmak için seferber oldu. İçeride bulunan araçlar vatandaşların müdahalesiyle dışarı çıkarıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Öte yandan, hurdalık alanda çıkan yangın drone ile havadan görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber