Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Şubat 2020 - 03:33 Yorum: 0

Maltepe’de iki grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı

Maltepe'de daha önce husumetli olduğu tahmin edilen iki grup akşam saatlerinde karşı karşıya geldi.

Maltepe’de iki grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı

Maltepe'de daha önce husumetli olduğu tahmin edilen iki grup akşam saatlerinde karşı karşıya geldi. Silahların konuştuğu kavgada bir kişi yaralanırken olay yerinden kaçan silahlı saldırganları yakalamak için polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Art arda silah sesleri duyuldu

Olay, saat 00.30'da Maltepe ilçesi, Yalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre husumetli olan iki grup Küçükyalı Caddesi'nde karşı karşıya geldi. Silahların konuştuğu kavgada taraflardan birisi kaçarak Rıhtım Caddesi'ndeki taksiye binerek olay yerinden uzaklaşmak istedi. Taksiyi kurşun yağmuruna tutan eli silahlı kişiler, bir kişiyi yaralayarak olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan vatandaşı en yakın hastaneye götürdü. Kavgadaki tarafların belirlenmesi ve silahlı saldırı gerçekleştiren kişi ya da kişileri belirlemek için polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, silahlı kavganın meydana geldiği noktayı abluka altına alırken tüm delilleri topladı. O anlarda olaya şahit olan bir kişi yaşananları şöyle anlattı, "On, on iki el silah sesi duyduk. Kalabalık buraya toplandı sonra polis geldi. Yaralı vardı bir tane. Hemen zaten iki dakikaya polis geldi. Silah sesi duyduk dışarıya çıktığımızda bir kişi koşarak kaçtı polise haber verdik geldiler" dedi.

Maltepe’de iki grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı

Maltepe’de iki grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber