Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ocak 2017 - 13:18 Yorum: 0

Maltepeli çocuklardan “Çok Sesli” koro

Maltepe Belediyesinin, Sanatçılar Sanatseverler Kültür ve Dayanışma Derneği (SANSEV) işbirliğiyle geçtiğimiz yıl seçmelerini yaptığı Çok Sesli Çocuk...

Maltepeli çocuklardan “Çok Sesli” koro

Maltepe Belediyesinin, Sanatçılar Sanatseverler Kültür ve Dayanışma Derneği (SANSEV) işbirliğiyle geçtiğimiz yıl seçmelerini yaptığı Çok Sesli Çocuk Korosu, yeni yılla birlikte çalışmalarına başladı.

Maltepe'yi kültürün ve sanatın merkezi haline getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Maltepe Belediyesi, geçtiğimiz yıl kurduğu 70 kişilik Maltepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun ardından, çocuklar için Çok Sesli Çocuk Korosu'nun hazırlıklarını tamamladı. Maltepe'deki çocukların kültürel ve sanatsal gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan koroda, 300'e yakın öğrencinin arasından seçilen 8-14 yaş grubundan 60 çocuk yer alıyor. Çalışmalarına geçtiğimiz Cumartesi günü başlayan koro, düzenlenecek konserlerle sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber