Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Eylül 2016 - 10:08 Yorum: 0

Mama matik için hayvan severlerden teşekkür

Sokak hayvanlarının şehir olanaklarından faydalanması için çeşitli çalışmalara imza atan Tavşanlı Belediyesi, çevreye duyarlı geri dönüşümlü...

Mama matik için hayvan severlerden teşekkür

Sokak hayvanlarının şehir olanaklarından faydalanması için çeşitli çalışmalara imza atan Tavşanlı Belediyesi, çevreye duyarlı geri dönüşümlü beslenme odaklarını geçtiğimiz günlerde hayata geçirmişti.

Tavşanlı'da yaşayan sokak hayvanlarının beslenmesi için şehrin çeşitli noktalarında beslenme odakları oluşturan Tavşanlı Belediyesi, beslenme odaklarını çevreye duyarlı hale getiriyor.

Sokak hayvanlarının su ve mama ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri geri dönüşümlü beslenme odakları, boş şişe ve çöpe atılan suların kutuya atılması halinde sokak hayvanlarının yemek yiyebilmesini sağlıyor. Uygulanmaya başlayan bu proje ile bir taraftan atıkların geri dönüşümü gerçekleşirken, sokakta aç kalan hayvanlar da karnını doyurabilecek. Kumbaraya atılan çeşitli geri dönüşüme gidebilecek atıkların atılması ile alt tarafta bulunan iki kabın birine hayvan maması, diğerine ise su doluyor.

Tavşanlı Hayvan Hakları savunucusu Necdet Demirat, "İlçede bu şekilde Mama Matiklerin konulmasından dolayı Tavşanlı Belediyesine, Orman ve Su İşleri Bakanlığına teşekkür ederim. Ayrıca çok yakında hayvan barınaklarının da faaliyete geçeceğini öğrendik. Bundan dolayı da ilgililere teşekkür ederim." dedi. (Tİ - EFE)

Mama matik için hayvan severlerden teşekkür

Mama matik için hayvan severlerden teşekkür

Mama matik için hayvan severlerden teşekkür

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber