Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 10:48 Yorum: 0

Mamak Belediyesinden 3 Mahalle İftarında 2 Müjde

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül katıldığı iftar programlarında, Küçük Kayaş Yeni Bayındır Mahallesi sakinlerine kapalı pazar alanı ve cami müjdesi,...

Mamak Belediyesinden 3 Mahalle İftarında 2 Müjde

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül katıldığı iftar programlarında, Küçük Kayaş Yeni Bayındır Mahallesi sakinlerine kapalı pazar alanı ve cami müjdesi, Kıbrıs Köyü Mahallesi sakinlerine ise pazar yeri, kültür merkezi ve nikah salonlarından oluşan tesisin müjdesini verdi.

Mamak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Mahallede İftar Var Programı', Küçük Kayaş, Kıbrıs Köyü ve Kutludüğün Mahallesi sakinlerini aynı masada buluşturdu. Erkeği kadını, yaşlısı genci, fakiri zengini bir araya gelerek hep birlikte iftar açtıkları Mahallede İftar Var programında mahalle sakinlerini Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yalnız bırakmadı. Akgül ilk olarak Küçük Kayaş-Yeni Bayındır Mahallesindeki iftar programına katıldı.

Ramazan ayının birlik beraberlik ve kardeşlik ayı oluğunu dile getiren Akgül, "Sizlere altı pazar yeri, üstü oyun alanı olan bir kapalı pazar alanı sözümüz vardı. Şu an üzerinde bulunduğumuz ve iftar açacağımız bu yerde inşa edilecek tesisimizin ihalesi tamamlandı ve bayramdan sonra ilk kazma vurulacak. Ayrıca mahallemizde yapılmasını planladığımız camimizin de projeleri hazırlandı" dedi.

BİR MÜJDE DE KIBRIS KÖYÜ MAHALLESİNE

Kıbrıs Köyü Mahallesi sakinlerini de iftarda yalnız bırakmayan Akgül, bir müjde de olara verdi. Akgül, "Sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğuyla karşınıza çıkıyoruz. Hatırlarsanız bundan önceki Ramazan iftarını eski açık alanda yaparken dedik ki Kıbrıs Köyü Mahallemize kapalı pazar yeri, kültür merkezi, nikah salonlarından oluşan komple bir tesisin sözünü vermiştik. Şimdi arkamızda gördüğümüz tesisimizin kaba inşaatı bitmek üzere. Hedefimiz yılsonuna kadar tesisimizi tamamlayıp önümüzdeki yılın başından itibaren de hizmete sunmak. Ayrıca yine mahallemizin alt tarafında bir cami sözümüz vardı ve camimizin ihalesi yapıldı şu anda yer teslimi yapılıyor" ifadelerini kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber