Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Mamak Belediyesi’nden Karşıyaka’ya piknik alanı

Yaklaşık 21 bin metrekare alan üzerine kurulan yeni piknik alanı içerisinde her ayrıntı düşünüldü.

Mamak Belediyesi’nden Karşıyaka’ya piknik alanı

Mamak Belediyesi Karşıyaka Mahallesi'nde yeni bir park inşa ediyor.

Yaklaşık 21 bin metrekare alan üzerine kurulan yeni piknik alanı içerisinde her ayrıntı düşünüldü. Park içerisinde futbol sahası, fintes alanı, çocuk oyun alanı, piknik masaları, barbekü alanları, meydan, süs havuzu, kamelyalar, koşu yolları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar bulunuyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Karşıyaka Mahallesi'nde inşa ettiğimiz piknik alanı başta Mamaklılar olmaz üzere tüm Başkentlilerin hizmetinde olacak. İçerisinden bir çok imkanın bulunduğu piknik alanını en kısa zamanda tamamlayarak Mamaklıların hizmetine sunacağız" diye konuştu.

İki parça olarak hazırlanan projenin park alanı karşısına da gelen vatandaşların araçlarını park edebilecekleri bin metrekarelik otopark yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber