Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Temmuz 2018 - 10:43 Yorum: 0

Mamak Belediyesinden stajyerlerine seminer

Mamak Belediyesi hizmet içi seminerlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Mamak Belediyesi hizmet binasında staj yapan 60 öğrenci "İlk Yardım" ve "Temel İş Sağlığı...

Mamak Belediyesinden stajyerlerine seminer

Mamak Belediyesi hizmet içi seminerlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Mamak Belediyesi hizmet binasında staj yapan 60 öğrenci "İlk Yardım" ve "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği" konusunda bilgilendirildi.

Mamak Belediyesi, hizmet içi seminerleri kapsamında Mamak Belediyesi hizmet binasında staj yapan 60 öğrenciye "İlk Yardım" ve "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği" konusunda seminer düzenledi. Belediye olarak dönem dönem bu tür eğitimlerin olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, stajyerlerden iş hayatlarında da iş sağlığı ve güvenliğine önem göstermelerini istedi.

Sorumluluklar anlatıldı

Genel iş güvenliği kuralları oluşturulması, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında stajyerlere bilgiler verilirken, kazaların alınacak önlemlerle engellenebileceğine işaret edildi. İşveren ve işçinin sorumluluklarının da anlatıldığı seminerde, kişisel donanım koruyucuları hakkında da bilgiler verildi.

Mamak Belediyesinden stajyerlerine seminer

Mamak Belediyesinden stajyerlerine seminer

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber