Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Nisan 2018 - 09:58 Yorum: 0

Mamak Belediyesinden vergi mükelleflerine uyarı

Mamak Belediyesi, vatandaşlara vergi ödemelerini son güne bırakmamaları uyarısında bulundu.

Mamak Belediyesinden vergi mükelleflerine uyarı

Mamak Belediyesi, vatandaşlara vergi ödemelerini son güne bırakmamaları uyarısında bulundu.

Emlak ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2018 yılına ait 1. taksiti ödeme süresi 31 Mayıs Perşembe günü sona eriyor. Vatandaşların herhangi bir cezai işlemle karşı karşıya kalmamaları için Mamak Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğüne bağlı vezneler, 31 Mayıs'a kadar haftanın yedi günü çalışacak. Vatandaşların bir cezai işlemle ve yoğunlukla karşılaşmaması için ödemelerini son güne bırakmamaları tavsiyesinde bulunan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mükellefimizin rahatlıkla vergilerini yatıracakları ortam hazırlanmıştır. Yatırılan vergilerin her kuruşu hizmet olarak Mamaklılara geri dönüyor" dedi.

Vatandaşların vergilerini cezalı ödememeleri için gerekli bütün önlemleri alan belediye, büyük ödeme kolaylıkları sağlıyor. www.mamak.bel.tr adresinden zahmetsizce ve online vergi ödeme imkanı sunulurken, vergi borçları belediyenin tahsilat vezneleri ile Mamak Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kültür Merkezi, Kutludüğün ve Lalahan'da bulunan tahsilat veznelerine yatırılabilecek. Online hizmet ve veznelerin yanı sıra emlak vergisi ödemeleri 210374 numaralı posta çeki numarasından da ödenebilecek. Belediye tahsilat birimleri de 31 Mayıs Perşembe gününe kadar, hafta sonları ise 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber