Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:23 Yorum: 0

Mamak Belediyesi’nden Vergi Uyarısı

Emlak ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2016 yılına ait 1. taksiti ödeme süresi 31 Mayıs Salı günü sona eriyor.

Mamak Belediyesi’nden Vergi Uyarısı

Emlak ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2016 yılına ait 1. taksiti ödeme süresi 31 Mayıs Salı günü sona eriyor. Vatandaşların herhangi bir cezai işlemle karşı karşıya kalmamaları için Mamak Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü'ne bağlı vezneler 31 Mayıs tarihine kadar haftanın yedi günü çalışacak.

Mükellefler belediye hizmet binasında, Mamak Kültür Merkezi'nde, Necip Fazıl Kültür Merkezi, Kutludüğün ve Lalahan'da bulunan veznelerden vergi borçlarının ödemelerini gerçekleştirebilecek. Belediye hizmetlerinin aksamadan yerine getirilmesinin mükelleflerin vergilerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmeleriyle mümkün olduğunu bildiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlara ay sonu gelmeden ve sıkışıklığa maruz kalmadan vergilerini ödemelerini tavsiye etti. Akgül, "Vatandaşlarımıza e-belediye uygulamaları, kredi kartıyla ödeme gibi kolaylıklar sunuyoruz. Yatırdıkları vergilerin her kuruşu hizmet olarak Mamaklılara geri dönüyor" dedi.

Vatandaşlara online ödeme imkanı da sunan Mamak Belediyesi, yoğunluğu önlemek adına cumartesi ve pazar günleri 09.00 ve 16.00 saatleri arası vezneleri açık tutuyor. Mükellefler www.mamak.bel.tr adresinden e-belediye sistemini kullanarak vergilerini kolaylıkla yatırabiliyor. Online hizmetten faydalanacak vatandaşlar, e-belediye sisteminin borç sorgulama bölümünde sicil numaralarını girerek kredi kartıyla borçlarını yatırabiliyor. Mükellefler online hizmet ve veznelerin yanı sıra emlak vergisi ödemelerini 210374 numaralı posta çeki numarasından, iş yerlerine ait çevre ve temizlik vergisi ödemelerini de 526891 numaralı posta çeki numarasından gerçekleştirebiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber