Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:14 Perşembe Belediyesi’nde ilk meclis toplantısı17:13 Niğde, 8 ülkeden sanatçının orijinal eserlerinin yer aldığı sergiye ev sahi...17:12 Çocuk şenliği Selçuk’a renk katacak17:10 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni so...17:08 Danimarka’da havalimanı bomba ihbarı üzerine boşaltıldı: 1 gözaltı17:07 Çan’da ev yangını korkuttu17:06 Isparta’da kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına başka bir otomobi...17:05 Keşan’da 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil kaza yaptı: 3 yaralı17:05 El-aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden ücretsiz enstrüman kursu17:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüşmesi son...17:05 Otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı17:01 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 1 (İlk yarı)17:01 Kağıthane Belediyesi’nin 2023 yılı faaliyet raporu mecliste kabul edildi16:54 Tolunay Kafkas: “Bizim için lige tutunma maçıydı”16:53 Kuvvetli rüzgar ve yağış çarşıdaki yoğunluğa engel olmadı16:53 Yağmurlu ve rüzgarlı havaya rağmen gondol sırası oluşturdular16:53 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nı 1. Ayak Yarışları Bilecik’te start ald...16:52 Tekirdağ’da sağanak yağış etkili oluyor16:50 Köşk’te fırtına etkili oldu, bir binanın çatısı uçtu16:50 İhbar kendisine geldi, belediye başkanı köpek kurtarma operasyonuna katıldı
Yerel 05 Aralık 2020 - 13:18 Yorum: 0

Mamak Belediyesi’nin zabıta alım başvurusu sona erdi

Mamak Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı için 30 Kasım'da başlayan başvuru işlemleri 4 Aralık'ta son bulurken, ilgili alıma başvuru yapan...

Mamak Belediyesi’nin zabıta alım başvurusu sona erdi

Mamak Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı için 30 Kasım'da başlayan başvuru işlemleri 4 Aralık'ta son bulurken, ilgili alıma başvuru yapan kişi sayısı yaklaşık bin 900'e ulaştı.

4 Aralık'ta sona eren başvurular bir hafta boyunca Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda gerçekleşti. Adayların boy, kilo, ehliyet, KPSS gibi başvuru şartları değerlendirildi. Adaylara başvuru esnasında Mamak Belediyesi'nin çay, çorba gibi ikram araçları da hizmet verdi. Covid-19 tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilen başvuruların ardından sınava girmeye hak kazanan adaylar, belediyenin internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Adayların sözlü ve uygulamalı sınavı da 21 Aralık'ta yine Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Sınavı başarıyla geçen 50 kişi zabıta memuru olarak göreve başlayacak. Sınavın yapılacağı tarih itibariyle 30 yaşını doldurmamış kişilerin başvurusu kabul edilecek. Diğer başvuru kriterlerine ise Mamak Belediyesi'nin www.mamak.bel.tr adresinden ulaşılabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber