Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Yerel 25 Haziran 2016 - 10:28 Yorum: 0

Mamak Teşkilatı İftarda Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ta bütün mahallelerimize ulaşıyoruz ve vatandaşlarımızla aynı lokmayı paylaşıyoruz" dedi.

Mamak Teşkilatı İftarda Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ta bütün mahallelerimize ulaşıyoruz ve vatandaşlarımızla aynı lokmayı paylaşıyoruz" dedi.

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftarlı Haziran Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı Platin Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Düzenlenen toplantıya AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeleri, bugüne kadar Mamak'ta görev yapmış ilçe başkanları, ilçe başkan yardımcıları, milletvekili adayları, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Mamak İlçe Başkanı Özer, "Yıllardır gönül sofraları kurduk ve sizlerde bu sofralarda misafir oldunuz. Bu Ramazan Ayı'nda ise sosyal politikalar birimimizce başlatılan Kardeş Aile Projesi ile evlerinize konuk oluyoruz. AK Parti'de siyaset yapmanın neden önemli olduğunu çaldığımız her kapıda, misafir olduğumuz her evde yeniden hatırlıyoruz. Mahalle iftarlarıyla bizleri vatandaşlarla buluşturan belediye başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Ramazan ayının sabır ayı olduğunu kaydeden Milletvekili Aydın, "Ramazan ayının bizlere gösterdiği ve öğrettiği en önemli ahlaklardan birisi de sabırdır. Ümmet olarak birçok güçlüğün üstesinden sabırla geldik. Teşkilatlarımız kurulduğumuz günden bu yana birçok zorluğun üstesinden hep sabırla geldi" diye konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Akgül ise, Ramazan ayının kardeşlik birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayarak, "Mamak'ta bütün mahallelerimize ulaşıyoruz ve vatandaşlarımızla aynı lokmayı paylaşıyoruz. Şimdiden herkesin yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber