Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Yerel 09 Mart 2021 - 11:48 Yorum: 0

Mamaklı Kadınlar 8 Mart için yürüdü

Mamak Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınları doğa ile buluşturdu.

Mamaklı Kadınlar 8 Mart için yürüdü

Mamak Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınları doğa ile buluşturdu. Mamak'ın tabiat harikası olan kanyonun eşsiz güzelliklerini ve manzarasını gören kadınlar, yürüyüşte birçok parkurdan başarı ile geçerek keyifli dakikalar geçirdi.

Mamak Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle spor eğitmenleri ile birlikte 105 katılımcının olduğu doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci de etkinliğe katılan kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Toplamda 1,5 kilometrelik parkuru başarı ile tamamlayan Mamaklı kadınlar, düzenlen organizasyondan dolayı Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye teşekkür etti.

Doğa yürüyüşünün ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinin hız kesmediği Mamak'ta, kadınların ikinci adresi ise Macera Parkı oldu. Zipline'dan tırmanma duvarına ve survivor parkuruna kadar birçok alanda boy gösteren kadınlar kıyasıya mücadele etti. Renkli anlara sahne olan etkinlikte kadınlar doyasıya eğlendi.

"Kadınlarımıza her zaman değer veriyoruz"

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tek bir güne sığdırılamayacak kadar önemli olduğunu ifade eden Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, "Cenneti anaların ayağının altına seren bir medeniyetin fertleriyiz. Yani medeniyetimiz bizlere kadına sadece bir gün değer vermeyi değil yaşadığımız her gün değer vermemizi söylüyor. Bu vesile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber