Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 11:25 Yorum: 0

Mamaklı öğrenciler Z Kütüphane’yi çok sevecek

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan Z Kütüphane'nin açılışına katıldı.

Mamaklı öğrenciler Z Kütüphane’yi çok sevecek

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan Z Kütüphane'nin açılışına katıldı.

Özel tasarımı, teknoloji ve eğlenceyi bir araya getiren ve içerik olarak Zengin Kütüphane olarak nitelenen yeni nesil Z Kütüphaneler öğrencilere okumayı sevdirecek. Şehit Cihan Yıldız İlköğretim Okulu'nda yapılan Z Kütüphane'nin açılışına Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Salih Ayhan, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Mamak Kaymakamı Ali Mantı, "Çağımızın en büyük gücü bilgidir. Gençlerimizin bilgiye ulaşması için de bol bol okuyup araştırmaları gerekiyor" dedi.

Geleceğe en büyük yatırımın eğitimle yapıldığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Zamanın en büyük silahı bilgidir. O nedenle bilgiye dayalı her şey son derece önemli. Son 15 yılda okullarımızın imkanları artırılıyor" diye konuştu.

Destek Hizmetleri Genel Müdürü Salih Ayhan da, Türkiye genelinde 55 bin okul bulunduğunu dile getirerek, "Şu ana kadar Türkiye genelinde bin okula Z Kütüphane kazandırılmış durumda" dedi.

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ise, "Z Kütüphane ile öğrencilerimizi daha çok okumaya, daha çok araştırmaya yönlendirmek istiyoruz" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından program öğrenci şiirleri, barkovizyon gösterisi, piyes ve halk oyunları ile devam etti. Protokol üyeleri program sonunda açılışı gerçekleştirilen Z Kütüphane'de incelemelerde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber