Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 25 Ocak 2022 - 09:58 Yorum: 0

Mamaklılar Aşıklar Gecesi’nde buluşuyor

Ankara Mamak Belediyesi, kültür varlığımızın önemli bir bölümünü oluşturan Aşık geleneğini, Aşıklar Gecesi'nde Mamaklılarla buluşturuyor.

Mamaklılar Aşıklar Gecesi’nde buluşuyor

Ankara Mamak Belediyesi, kültür varlığımızın önemli bir bölümünü oluşturan Aşık geleneğini, Aşıklar Gecesi'nde Mamaklılarla buluşturuyor. 28 Ocak Cuma saat 19.30'da Musiki Muallim Mektebi'nde gerçekleşecek olan Aşık Atışmaları etkinliği ücretsiz olup, Mamak Belediyesi sosyal medya hesaplarından da canlı olarak verilecek.

Aşıklar Gecesi'nde buluşalım

Birbirinden renkli kültürel, etkinliklerle vatandaşları bir araya getirdiklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Âşıklık çağlar süren deneyimlerden geçerek biçimlenmiş, kendine özgü icra töresi, geleneğe dayalı yapısı, âşık olmak, âşıklığı sürdürmek için uyulması gereken kuralları olan bir gelenektir. Siz kıymetli Mamaklı hemşehrilerimizi bu güzel geleneğimizin sergileneceği Aşıklar Gecesi'ne bekliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber