Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

Mamak’ta altyapı çalışmaları hız kesmiyor

Mamak Belediyesi'nin altyapı mesaisi tüm hızıyla sürüyor. Bozulan asfaltları tamir eden, yeni yol açan belediye ekipleri, kaldırım ve bordür çalışmalarına...

Mamak’ta altyapı çalışmaları hız kesmiyor

Mamak Belediyesi'nin altyapı mesaisi tüm hızıyla sürüyor. Bozulan asfaltları tamir eden, yeni yol açan belediye ekipleri, kaldırım ve bordür çalışmalarına da devam ediyor.

Altyapı çalışmalarında her yıl kendi rekorunu kıran Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2016 yılı başından bu yana 33 bin 100 ton asfalt attı. Asfalt çalışmalarının yanı sıra 16 bin 275 metre imarlı yol açımı, 33 bin 75 metre malzemeli yol bakımı, 16 bin 466 metre bordür yapımı ve 24 bin 699 metre kare tretuvar yapımı gerçekleştirdi.

Mamak'ta üstyapı çalışmaları kadar altyapı çalışmalarına da mesai harcadıklarının altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "İlçemizdeki hızlı kentsel dönüşüme paralel olarak altyapı çalışmalarımız da devam ediyor. İlçemizin modern bir şekilde gelişmesi için her adımımızı planlıyoruz" dedi.

Altyapı Şube Müdürlüğü ekipleri bir yandan asfalt sererken diğer yandan da yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Yerleşim alanlarının büyüdüğünü ve yeni yollara ihtiyaç duyulduğunu belirten Akgül, "Şehirler hizmetle gelişir. İş makinelerimiz dur durak bilmeden yolları belli bir program dahilinde açıyor. İlçemiz Ankara'nın en büyük ilçelerinden biri olmasının yanı sıra en hızlı büyüyen ilçesi. Yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğu da artıyor" diye konuştu.

Mamak’ta altyapı çalışmaları hız kesmiyor

Mamak’ta altyapı çalışmaları hız kesmiyor

Mamak’ta altyapı çalışmaları hız kesmiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber