Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 10:13 Yorum: 0

Mamak’ta altyapı çalışmaları son sürat devam ediyor

Mamak'ta büyük kentsel dönüşüm projeleri, dev yatırımlar ve sosyal tesislerle hızlı bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü...

Mamak’ta altyapı çalışmaları son sürat devam ediyor

Mamak'ta büyük kentsel dönüşüm projeleri, dev yatırımlar ve sosyal tesislerle hızlı bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü altyapı çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin dört bir yanında yol açımından asfalt bakımına, çevre düzenlemesinden bordur- tretuvara 22 ayrı noktada çalışmalarına devam ediyor. İlçe hızla gelişirken yeni yol açımlarına aralıksız olarak devam eden Fen İşleri Müdürlüğü Başak ve Şahapgürler Mahallesi'nde de yeni yol açımı gerçekleştiriyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "İlçemizin gelişmesiyle doğru orantılı olarak bir yandan yeni yollar açılıyor bir yandan da ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalar yapılıyor" diye konuştu.

5 noktada asfalt çalışması

Her yıl tonlarca asfalt serimi gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü Kutlu, Cengzihan, Bahçelerüstü, Abidinpaşa ve Yeşilbayır mahallelerinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber