Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 10:08 Yorum: 0

Mamak’ta ‘Bayram’ denetimi

Mamaklıların daha temiz ve sağlıklı gıda tüketimi için gece gündüz çalışan Mamak Belediyesi Zabıta ekipleri, tatlı ve şekerleme üretim merkezlerinde...

Mamak’ta ‘Bayram’ denetimi

Mamaklıların daha temiz ve sağlıklı gıda tüketimi için gece gündüz çalışan Mamak Belediyesi Zabıta ekipleri, tatlı ve şekerleme üretim merkezlerinde "Kurban Bayramı" denetimi yaptı.

Denetimlerde işletmelerin üretim ve depolama alanları, kullanılan gıda malzemeleri, iş elbiseleri, hijyen koşulları ve iş yeri açma ruhsatları tek tek kontrol edildi. Zabıta ekipleri yoğun denetimleriyle vatandaşların güvenle bayram alışverişi yapmasını sağlıyor.

Özellikle tatlı tüketiminin zirveye çıktığı bayramlarda yapılan denetimlerin halk sağlığı açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Vatandaşımızın güvenle alışveriş yapması için büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Özellikle bayram dönemlerinde yoğunlaştırılan ani denetimlerde görüyoruz ki, Mamaklı esnaf genel manada üretim kriterlerine uyuyor" dedi.

Esnaf artık daha dikkatli

Mamak zabıtası denetimlerini rutin ve ani olarak gerçekleştiriyor ve bu denetimlerde saptanan eksikler teftiş defterlerine not ediliyor. Mamak'ta bulunan esnafın artık çok daha bilinçli bir şekilde üretim yapmaya başladığını dile getiren zabıta ekipleri, küçük eksiklikler konusunda uyarılar yaparak bir an önce tamamlamasını sağlıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber