Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 10:38 Yorum: 0

Mamak’ta bayram temizliği

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bayram öncesi teyakkuza geçti.

Mamak’ta bayram temizliği

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bayram öncesi teyakkuza geçti. Temizlik çalışmalarını belirli periyotlarla yapan ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi cadde ve sokakları yıkadı, parkları temizledi.

461 kişiyle 24 saat çalışan ekipler, vatandaşları sinek ya da kokuya yol açmaması için çöp çıkarma saatleri konusunda da bir kez daha uyardı. Sokakların hergün süpürülmesi ve temizlenmesi gibi rutin temizlik hizmetlerinin aralıksız devam ettiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçemiz adeta bir bayram temizliğinden geçiriliyor" dedi.

Köşe bucak temizlik

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bayram öncesi ilçe halkının daha yoğun ilgi gösterdiği pazarların temizliğine büyük özen gösteriyor. İlçenin dört bir yanında haftanın farklı günlerinde kurulan pazarların ardından oluşan kirliliğe anında müdahale ediliyor. Ekipler önce pazardan kalan artıkları süpürüyor, daha sonra da deterjanlı su ile dezenfekte ediyor. Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bayram boyunca da yoğun bir mesai yapacak. Özellikle kurban kesim alanlarında kesim işlemlerinin tamamlanmasının ardından kalan atıklar toplanacak ve alan yıkanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber