Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 26 Haziran 2021 - 11:23 Yorum: 0

Mamak’ta YKS öğrencilerine moral

Mamak Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrenciler için moral etkinliği düzenledi

Mamak’ta YKS öğrencilerine moral

Mamak Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrenciler için moral etkinliği düzenledi

Mamak Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrenciler için moral etkinliği düzenledi. Mamak Belediyesi Şehitlik Kütüphanesi'nde YKS'ye bir gün kala gelecek hayallerle gelecek diyerek, istedikleri üniversiteler ve bölümlerini balonların üzerine yazan gençler, balonları gökyüzüne uçurdu. Renkli balonların süslediği gökyüzü, kısa süreliğine rengarenk bir görüntüye büründü.

"Onların hayallerini yalnız bırakmamak için buradayız"

Gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Uyanık kütüphanelerimizde gençlerimize yalnızca kitap okuyup, ders çalışacak ortamlar sunmakla kalmayıp çeşitli etkinlikler de düzenliyoruz. Gençlerimizle birlikte hayallerini paylaştık. Onların hayallerini yalnız bırakmamak için buradayız. Hayal gücü, eğitim alanında kullanıldığı zaman da mükemmel sonuçlar ortaya koyacaktır. Çok çalıştılar, çok yoruldular. Şimdi emeklerinin karşılığını alma zamanı. YKS Sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber