Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:13 Yorum: 0

Mamak’taki Camilerde Bayram Temizliği

ANKARA (İHA) – Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Cami temizlik ekipleri yıl içerisinde Mamak'ta bulunan cami ve mescitlerde düzenli olarak temizlik...

Mamak’taki Camilerde Bayram Temizliği

ANKARA (İHA) – Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Cami temizlik ekipleri yıl içerisinde Mamak'ta bulunan cami ve mescitlerde düzenli olarak temizlik yapıyor. Vatandaşlarımızın bayramı huzur içerisinde geçirmeleri için her türlü çalışmayı büyük bir özveriyle devam ettiriyoruz" dedi.

Mamak Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi özellikle büyük camilerde bayram temizliği yaparak camileri bayrama hazır hale getiriyor. İhtiyaca göre ıslak ve kuru temizliğin yapıldığı cami ve mescitlerde sanayi tipi makinelerle, özel olarak hazırlanmış deterjanlı suyla temizlik yapılıyor. Hijyenin ön planda tutulduğu temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Mamaklıların huzurlu bir bayram geçirmeleri için her ayrıntıyı titizlikle düşündüklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Cami temizlik ekipleri yıl içerisinde Mamak'ta bulunan cami ve mescitlerde düzenli olarak temizlik yapıyor. Vatandaşlarımızın bayramı huzur içerisinde geçirmeleri için her türlü çalışmayı büyük bir özveriyle devam ettiriyoruz" diye konuştu.

Mamak Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan cami temizleme ekibi ibadethanelerde detaylı temizlik yapıyor. Camilerdeki halılar halı yıkama makinesi ve deterjanlı suyla yıkanırken pencereler, kapılar, camlar ve duvarlar da titizlikle siliniyor. Camilerin halıları yerinden kaldırılmadan vakumlu sanayi tipi makinelerle yıkanıyor.

Mamak’taki Camilerde Bayram Temizliği

Mamak’taki Camilerde Bayram Temizliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber