Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Haziran 2016 - 10:08 Yorum: 0

Mamak’tan Kosova’ya Kardeşlik İftarı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kültürel ve tarihi bağımızın bulunduğu Kosova'da Ramazan ayı için açtığımız iftar çadırı son derece anlamlı"...

Mamak’tan Kosova’ya Kardeşlik İftarı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kültürel ve tarihi bağımızın bulunduğu Kosova'da Ramazan ayı için açtığımız iftar çadırı son derece anlamlı" dedi.

Mahallede İftar Var programlarıyla 7 yıldır binlerce vatandaşı iftar sofrasında buluşturan Mamak Belediyesi geleneğini bozmadı. Belediye, iftar sofrasını bu yılda da ülke sınırları dışına taşıdı ve kardeş belediyecilik kapsamında altıncı kez Kosova'da iftar çadırını kurdu.

Ramazan'ın ilk gününden itibaren hizmet vermeye başlayan Mamak Belediyesi İftar Çadırı, binlerce Kosovalıyı aynı sofra etrafında buluşturdu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: "Her zaman vurguladığımız bir mevzu var. Kuran, ibadet ve oruç ayı olan Ramazan, aynı zamanda kardeşlik birlik ve beraberlik ayıdır. Hem Ramazan ayı olması hem de kardeş belediyecilik kapsamında Kosova'da kurduğumuz ve artık gelenekselleşmiş olan iftar çadırımız bu yılda binlerce Kosovalıya hizmet veriyor" diye konuştu.

Mamak Belediyesi ve Kosova'nın kardeş belediyecilikte önemli çalışmalara imza attığını dile getiren Akgül, "Kültürel ve tarihi bağımızın bulunduğu Kosova'da, Ramazan ayı için açtığımız iftar çadırı son derece anlamlı" ifadelerini kullandı.

Mamak’tan Kosova’ya Kardeşlik İftarı

Mamak’tan Kosova’ya Kardeşlik İftarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber