Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sinema 10 Kasım 2014 - 18:01 Yorum: 0

MANAS'IN film platosu fantaziden öte gitmedi

2.Uluslararası Malatya Film Festivali Ana sponsoru Manas Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Öztürk, "Malatya'ya yapacağımız uluslararası bir film platosu yeterli bir gösterge olacaktır" demişti.

MANAS'IN film platosu fantaziden öte gitmedi

MALATYA GÜNCEL - 2.Uluslararası Malatya Film Festivali Ana sponsoru Manas Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Öztürk, "Malatya'ya yapacağımız uluslararası bir film platosu yeterli bir gösterge olacaktır" demişti.

Öztürk, 2. Film Festivali ana sponsorluğu döneminde Malatya'da yerel bir gazeteye verdiği röportajda; Sinemayı insanlığın ihtiyaç duyduğu gönül zenginliğimizin tebliğ metodu olarak görmeliyiz. Hislerimizin samimiyeti adına, teşebbüste bulunduğumuz çağdaş bir Battal Gazi filmi çekme hazırlıklarımız ve henüz proje aşamasındaki Malatya'ya yapacağımız uluslararası bir film platosu yeterli bir gösterge olacaktır" demişti.

Öztürk, 2011 yılında verdiği röportajda iddialı olarak "DEVİR, 'SÖYLEME-SÖYLENME' ZAMANI DEĞİLDİR" diyerek Malatyalıları umutlandırmış, bir çok genç işssiz ve oyunculuk hevesli genç iş bulacağım hevesine kapılmıştı.

5. Uluslararası Malatya Film Festivali'nin başlamasına günler kala, Öztürk'ün, "Film festivalinin kurumsal bir alt yapıya kavuşturulması gerekmektedir. Böylesi organizasyonları angarya kabul etmeyecek bir irade ortaya koymalıyız," sözlerinin gün itibari ile devrin "söyleme ve söylenme devri" olduğunu teyid etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber