Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:33 Yorum: 0

Manavgat Gençlik Merkezi 2016 Yatırım Programına Alındı

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat Gençlik Merkezi'nin Gençlik Spor Bakanlığının 2016 yılı yatırım programına alındığını söyledi.

Manavgat Gençlik Merkezi 2016 Yatırım Programına Alındı

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat Gençlik Merkezi'nin Gençlik Spor Bakanlığının 2016 yılı yatırım programına alındığını söyledi.

AK Parti Manavgat ilçe Başkanı Hasan Öz, AK Parti Hükümetlerinin yaptığı yatırımlarla gençlerin spora yönlenmesinde öncülük ettiğini söyledi.

Türkiye'de 74 olan Gençlik Merkezleri sayısının 2016 yılında 220'ye çıktığını belirten Öz, "Manavgat'a, Gençlik ve Spor Bakanlığına ait modern bir gençlik merkezi yapımı projemiz yoğun uğraşlarımız sonucu nihayete erdi ve önümüzdeki 3-4 ay içerisinde inşaatına başlanacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı olarak gençlerimizin hizmet verecek olan bu tesis, Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nun bulunduğu 12 bin metrekarelik alanın içerisine yapılacak. İnşaatı kısa sürede tamamlanacak olan yeni Turizm Fakültemiz, Meslek Yüksek Okulumuz, Kredi Yurtlar Kurumu yurtları ve mevcut spor salonumuzun hemen yanı başına yapılacak olan bu Gençlik Merkezimiz, aynı zamanda bölgenin gelişimine ve bir cazibe merkezi haline gelmesine katkı sağlayacaktır. Manavgat 45 bini öğrenci, 222 bin nüfusu ile Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisidir. Yapımına 2016 yılı içerisinde başlanacak ve 2017 yılında da hızlı bir şekilde faaliyete geçecek olan gençlik merkezi, sanatsal ve sportif faaliyetlerin dışında, bilgisayardan, yabancı dile, yabancı dilden, dini ilimler ve fen bilimlerine kadar gençlerimize birçok alanda ücretsiz hizmet edecek" dedi.

İLÇEMİZE GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞININ YATIRIMLARI SÜRECEK

AK Parti olarak gençliğe olan yatırımların önemini bildiklerini belirten Öz; "gençliğe olan yatırımın geleceğe olan yatırım olduğunun farkındayız ve bu anlayışla mevcut yatırımların hızla tamamlanması ve planlanan yatırımların programa alınması için uğraşıyoruz. Çok önemsediğimiz yatırımlardan biri de daha önceki yıllarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kullanılan, fakat uzun bir süredir, atıl bir vaziyette bulunan Çolaklı Perakende İzcilik ve Gençlik Kampı Tesisinin yeniden gençliğimizin hizmetine sunulmasıdır. Bu yerin Gençlik ve Spor Bakanlığımıza devrini gerçekleştirdik ve bir an önce yapılması için girişimlerimiz olanca hızıyla sürüyor. Bu tesisi faaliyete geçtiğinde, eskisinden çok daha modern, içinde yüzme havuzu ve bungalovlar da bulunan bir tesisin daha Manavgat'a kazandırılmasını sağlamış olacağız. Bu gayreti gösterirken bu yatırımların ilçemize kazandırılmasında büyük destekleri bulunan başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, bölgemizin çok değerli milletvekillerine ve İl Başkanımız Rıza Sümer'e teşekkür ederim."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber