Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Asayiş 19 Ağustos 2018 - 10:53 Yorum: 0

Manavgat Irmağı’na atlayan genç, polisi ve sağlık ekibini alarma geçirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde köprüde bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu ihbarı polisi ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi.

Manavgat Irmağı’na atlayan genç, polisi ve sağlık ekibini alarma geçirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde köprüde bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu ihbarı polisi ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Köprüdeki şahıs Manavgat Irmağı'na atlayıp kıyıya çıkarken, polis, itfaiye ve 112 sağlık ekibi olay yerine geldi.

Olay, dün akşam saatlerinde Manavgat'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre bir kişinin Manavgat çevreyolu köprüsünün korkuluklarına çıktığı ve intihar edeceği ihbarını alan polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. İsminin Ömer T. olduğu bildirilen kişi, köprüden atladıktan sonra yüzerek kıyıya çıktı. Üzerinde kimlik bulunmayan ve adının Ömer T. Olduğunu belirten şahıs, serinlemek için köprüye çıkarak atladığını kimliğini markette bıraktığını söyledi. Ömer T., polislerin uyarılarının ardından 112 sağlık ekibinin gözetiminde Manavgat Devlet Hastanesine gönderildi.

Ömer T.'nin köprüden atlaması sırasında köprünün altında bulunan vatandaşlar, şahsın alkol aldıktan sonra üzerini bile çıkarmadan köprüye çıkarak ırmağa atladığını belirtti.

Manavgat Irmağı’na atlayan genç, polisi ve sağlık ekibini alarma geçirdi

Manavgat Irmağı’na atlayan genç, polisi ve sağlık ekibini alarma geçirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber