Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Eylül 2017 - 12:18 Yorum: 0

Manavgatlı Kutluhan Akdeniz’in zirvesinde

Bulgaristan'da Avrupa Şampiyonu olan Kutluhan Duran, Enes Özdemir ve Mehmet Batuhan Özdemir'den oluşan ümit-genç erkek kata milli takımı Fas'ın Tangier...

Manavgatlı Kutluhan Akdeniz’in zirvesinde

Bulgaristan'da Avrupa Şampiyonu olan Kutluhan Duran, Enes Özdemir ve Mehmet Batuhan Özdemir'den oluşan ümit-genç erkek kata milli takımı Fas'ın Tangier kentinde düzenlenen Akdeniz Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda yine zirvede yer aldı.

Manavgat Karate Gençlik Spor Kulübü sporcusu Milli Karateci Kutluhan Duran, Manavgat'ın gururu oldu. Bulgaristan'da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Kutluhan Duran'ın da yer aldığı Ümit Genç Erkek Kata takımı, 16-17 Eylül tarihleri arasında Fas'ın Tangier kentinde gerçekleştirilen 26'ncı Akdeniz Ülkeleri Şampiyonası'nda zirvede yer aldı.

Akdeniz ülkelerini buluşturan Ümit Genç ve 21 yaş altı Karate Şampiyonasına gelecek yıl Antalya'nın ev sahipliği yapacağı bildirildi.

Manavgatlı Kutluhan Akdeniz’in zirvesinde

Manavgatlı Kutluhan Akdeniz’in zirvesinde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber