Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Ekim 2014 - 17:28 Yorum: 0

Manavgatspor, Gaziosmanpaşa hazırlıklarını sürdürdü

ANTALYA (AA) - Spor Toto 3 Lig 1. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, 3 Ekim Cuma günü Evrenseki Stadı'nda Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak.Manavgatspor, Gaziosmanpaşa hazırlıklarını kendi tesislerinde...

Manavgatspor, Gaziosmanpaşa hazırlıklarını sürdürdü

ANTALYA (AA) - Spor Toto 3 Lig 1. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, 3 Ekim Cuma günü Evrenseki Stadı'nda Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak.

Manavgatspor, Gaziosmanpaşa hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Manavgatspor Başkan Yardımcısı ve Teknik Sorumlu Kamil Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Batman Petrolspor'u 2-1 yendiklerini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Batman ligin güçlü takımlarından ama lige iyi bir başlangıç yapamadılar. Biz de Batman'dan 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. Şuanda 9 puanla 3. sıraya yükseldik. Bu haftada evimizde Gaziosmanpaşa'yı ağırlayacağız. Bu maçtan 3 puan alarak yolumuza ve hedeflerimize devam etmek istiyoruz."

Manavgatspor Başkanı Mahmut Şeker de Manavgat halkını karşılamayı izlemeye davet etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber