Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Manavgat'ta "İslam'da Ailenin Önemi" konulu konferans verildi

ANTALYA (AA) - Manavgat Müftülüğü tarafından, "İslam'da Ailenin Önemi" konulu konferans gerçekleştirildi.Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonundaki konferansa konuşmacı olarak,...

Manavgat'ta 'İslam'da Ailenin Önemi' konulu konferans verildi

ANTALYA (AA) - Manavgat Müftülüğü tarafından, "İslam'da Ailenin Önemi" konulu konferans gerçekleştirildi.

Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonundaki konferansa konuşmacı olarak, Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sema Eryücel katıldı.

Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, İslam'ın aileye büyük önem verdiğini, ailenin mazbut ve sağlıklı olabilmesi için aileyi kuran erkek ve kadının İslam ahlakı ve fazileti ile yetiştirilmesi gerektiğini söyledi. 

Yrd. Doç. Dr. Sema Eryücel de ailenin cennetten gelen tek kurum olduğunu vurguladı. Ailesi güçlü olan toplumların en güçlü toplumlar olduğunu ifade eden Eryücel, "Hepimizin aradığı şey huzurdur. Huzurun kaynağı ise ailedir. Ailede huzur varsa işte, ilişkilerde, sosyal hayatta huzur vardır. İnanan insan için en büyük destek Allah'tandır daha sonra eşten alınan destektir" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber