Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Eylül 2014 - 18:13 Yorum: 0

Manavgat'ta jandarmadan kaçak sigara operasyonu

ANTALYA (AA) - Manavgat'ta 4 ayrı yerde yapılan aramada kaçak sigara ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.Side Jandarma Karakol komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü...

Manavgat'ta jandarmadan kaçak sigara operasyonu

ANTALYA (AA) - Manavgat'ta 4 ayrı yerde yapılan aramada kaçak sigara ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Side Jandarma Karakol komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Manavgat ve Side'de 4 ayrı noktaya eş zamanlı baskın düzenlendi.

Diyarbakır'dan gelen bir otobüsün bagajında portakal ve Maydonoz kolileri içerisine gizlenmiş kaçak sigara, bazı ev ve iş yerlerine yapılan baskınlarda da kaçak sigaranın yanı sıra tütün ve sigara hazırlamak için kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Operasyonlar sonucunda gümrük kaçağı olduğu belirlenen 33 karton sigara, 20 kilogram tütün, 95 kutu 50'şer paketlik kutularda sigara filtresi, 11 paket kesik sigara filtresi ve çeşitli malzeme bulundu.

Kaçak sigara ve tütünlerle ilgili gözaltına alınan T.A, Z.Y, Y.A. ve H.E'nin, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber