Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Haziran 2017 - 09:28 Yorum: 0

Manavgat’ta uyuşturucu operasyonu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otomobilde yapılan aramada 15 gram Skunk uyuşturucu maddesi ve uyuşturucu madde içmek için kullanılan çeşitli aparatlar...

Manavgat’ta uyuşturucu operasyonu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otomobilde yapılan aramada 15 gram Skunk uyuşturucu maddesi ve uyuşturucu madde içmek için kullanılan çeşitli aparatlar ele geçirildi.

Manavgat ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, Side Mahallesi'nde S.Ç. yönetimindeki otomobilde arama yaptı. Otomobilde yapılan aramada 15 gram Skunk uyuşturucu maddesi ve uyuşturucu madde içmek için kullanılan çeşitli aparatlar,1 adet ruhsatsız av tüfeği,1 adet 20 cm uzunluğunda bıçak ele geçirildi. Ruhsatsız Av tüfeğine 2531 sayılı kanunun 13/1 maddesince 500 TL idari yaptırım cezası uygulanırken, S.Ç.'ye jandarma trafik ekipleri tarafından trafik kanunu 36/3-B sürücü belgesi geri alındığı halde araç kullanma maddesine muhalefetten bin 763 TL, trafik kanununun 48/8 uyuşturucu maddesi alarak araç kullanmak maddesine muhalefetten 4 bin 514 TL. ehliyetsiz araç kullanmaktan bin 763 TL olmak üzere toplam 8 bin 40 TL'lik cezai işlem uygulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber