Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Temmuz 2017 - 14:33 Yorum: 0

Manavgat’ta uyuşturucu operasyonu

ANTALYA (İHA) –Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen operasyonda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Manavgat’ta uyuşturucu operasyonu

ANTALYA (İHA) –Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen operasyonda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesi Side Mahallesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, Cumhuriyet Savcılığından aldığı arama kararı ile M.T.'nin evinde arama yaptı. Arama için gelen jandarma ekiplerini gören M.T. ve yanında bulunan O.T. jandarmanın dur ihtarına rağmen evden kaçtı. Kaçan şahıslardan M.T., silahla jandarmaya mukavemet gösterirken her iki şahıs da ekipler tarafından kısa sürede yakalandı.

Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 tabanca, 7 adet fişek, 20 gram kristal, 10 gram skunk, 40 adet uyuşturucu hap, 2 adet uyuşturucu içme düzeneği, balkondaki saksı içerisinde 4 kök kenevir ele geçirildi.

Jandarmadaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan O.T. adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken M.T. tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber