Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 13 Mayıs 2016 - 23:03 Yorum: 0

Mandıralı: "Suçlu Benim"

7-0'lık mağlubiyetin ardından açıklamada bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, farklı skorla üzücü bir mağlubiyet aldıklarını belirterek,...

Mandıralı: 'Suçlu Benim'

7-0'lık mağlubiyetin ardından açıklamada bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, farklı skorla üzücü bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Eğer Trabzonspor camiası, bir suçlu arıyorsa suçlu benim" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyasppor, sahasında Trabzonspor'u 7-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında bir hayli üzgün olduğu gözlenen Mandıralı, "Bugün siyahla beyaz arasında bir maç oynadık. Geçen hafta aynı, bu hafta aynı kadro ama farklı bir mağlubiyet. Eğer Trabzonspor camiası, taraftar bir suçlu arıyorsa suçlu benim. Çünkü bu oyuncuları oynatan benim. Farklı bir skorla çok üzücü mağlubiyet aldık. Son maç kaldı, onu da oynayıp artık gerisini konuşuruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber