Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 26 Ağustos 2019 - 15:21 Yorum: 0

MANGA: “15 YIL ÖNCE BİZ DE RAP YAPTIK ÇALMADILAR!”

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası Kartal Anatolium Marmara Avm’nin Cumartesi konserlerinde bu hafta Manga Grubu sahneye çıktı.

MANGA: “15 YIL ÖNCE BİZ DE RAP YAPTIK ÇALMADILAR!”

MANGA’YA DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ

KARTAL ANATOLIUM MARMARA’DA  MANGA COŞKUSU ALANA SIĞMADI

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası Kartal Anatolium Marmara Avm’nin Cumartesi konserlerinde bu hafta Manga Grubu sahneye çıktı.

YOK BÖYLE BİR KALABALIK

Kral Pop Radyo’nun medya sponsoru olduğu Manga konserinde rekor kalabalığa ulaşıldı! Anatolium Marmara’daki konser alanına 10 bin kişinin üzerinde giriş yapıldı ve konser alanına giremeyen büyük bir kitle oluştu. Grup adına Ferman Akgül: “Mutlu oluyoruz. Bizim yaptıklarımızın karşılığı bu ilgi ve konserlerimiz. Şu an albüm kayıtlarındayız ve bu bize çok moral veriyor. Çok teşekkür ederiz” dedi.

AÇIKHAVA KONSERLERİ BAŞLIYOR

Ferman Akgül: “Çarşamba günü açıkhava konserlerimiz başlıyor. Bodrum, Datça, Zeytinli, İstanbul, Eskişehir minik bir tur yapacağız” dedi.

KULİSDE SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ KUTLAMASI

Manga’nın fanları aynı gün doğumgünü olan grup üyelerinden Yağmur Sarıgül’e de sürpriz yaparak, kulise doğumgünü pastası getirdiler. Yağmur Sarıgül, grup arkadaşlarıyla birlikte doğumgünü pastası üfledi.

TV’LER 15 YIL ÖNCE RAP ÇALMIYORDU!

Ferman Akgül, son dönemde ön planda olan Rap müzik konusu içinde açıklama yaptı. Akgül: “Biz 2004 çıkışlıyız. Biz 2004 yılında çıktığımızda şarkılarımızda rap vardı, ama televizyon ve radyoda içinde rap olan parçaları döndürmek çok zordu. Aradan 14-15 sene geçti, Rap popüler oldu. Bu bizim gibi alternatif müzikle uğraşan insanları mutlu ediyor. O yüzden tüm Rap’le uğraşan müzisyen arkadaşlarımızın yolu açık olsun. Bunlar denemeler, herkes denemelerini yapıp kendi yolunu bulacak. Yolları çok açık, başarılar hepsine” dedi.

_mg_0803.jpg

_mg_085011.jpg

_mg_0649.jpg

2222.jpg

Haber: Seyhan Erdağ

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber