Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Mayıs 2020 - 17:08 Yorum: 0

Mangal keyfi, pahalıya mal oldu

Aydın Efeler'de bir apartmanın çatı katında oturan ailenin hafta sonunda yapmak istediği mangal keyfi pahalıya mal oldu.

Mangal keyfi, pahalıya mal oldu

Aydın Efeler'de bir apartmanın çatı katında oturan ailenin hafta sonunda yapmak istediği mangal keyfi pahalıya mal oldu. Mangal ateşinden sıçrayan ateşin evdeki yatağı tutuşturması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile söndürülürken, şehir merkezinde meydana gelen yangın ve hareketlilik vatandaşları telaşlandırdı.

Olay öğlen saatlerinde Efeler İlçe Merkezi Hasanefendi Mahallesi 1902 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokaktaki bir apartmanın çatı katında oturanlar hafta sonunu mangal yakarak değerlendirmek istediği sırada mangaldan sıçrayan kıvılcım yatağı tutuşturdu. Bir anda çatı katından dumanların yükselmesi üzerine çevredekiler, durumu itfaiyeye bildirip yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale edip söndürürken, ev sakinlerinin mangal keyfi yarım kaldı.

Mangal keyfi, pahalıya mal oldu

Mangal keyfi, pahalıya mal oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber