Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 17:58 Yorum: 0

Manisa Ayakkabıcılar Odasında kongre heyecanı

Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odasının olağan kongresi yarın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) hizmet binasında gerçekleştirilecek.

Manisa Ayakkabıcılar Odasında kongre heyecanı

Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odasının olağan kongresi yarın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) hizmet binasında gerçekleştirilecek. Başkan adaylarından Bayram Tokgöz, tüm üyeleri kongreye davet ederek, genç ve heyecanlı bir ekiple hizmete hazır olduklarını söyledi.

Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkan Adayı Bayram Tokgöz, yarın gerçekleştirilecek olan kongre öncesi açıklamalarda bulundu. Tokgöz, "Salı günü eski PTT arkası Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasında bir şölen havasında gerçekleşecek olan Ayakkabıcılar Odası başkanlık seçimlerimize tüm ayakkabıcı camiasını, dostlarımı, arkadaşlarımı ve tüm Manisalıları bekliyorum. Genciz, tecrübeliyiz, heyecanlıyız ve hizmete hazırız. Manisada ayakkabıcı esnafımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Bu sorunlar için hazırladığımız projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Ayakkabı imalatında birleşmeyi, kooperatifleşmeyi sağlamak adına ilgili kurumlardan bilgi ve destek için görüşmeler yapacağız. Manisa Ayakkabı Fuarı ile ilgili valilik, belediyeler, ilgili kurum ve kuruluşların desteğini de alarak katılımı arttırıp, reklamları en iyi şekilde yapıp ses getireceğiz. Bu yüzden adaylığımızı açıkladık. Yarın gerçekleştireceğimiz kongremizin ayakabıcılarımıza, Manisamıza ve Türkiyemize hayırlı olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber