Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ekim 2016 - 00:33 Yorum: 0

Manisa basının acı günü

Manisa'da uzun yıllar basın sektöründe gazetecilik ve televizyon programcılığı yapan ve son olarak Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nde...

Manisa basının acı günü

Manisa'da uzun yıllar basın sektöründe gazetecilik ve televizyon programcılığı yapan ve son olarak Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nde basın danışmanlığı görevini yürüten Pınar Ekmen, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

MASKİ Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Pınar Ekmen, akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Pınar Ekmen, akşam saatlerinde aniden rahatsızlandı. Yakınları tarafından Özel Grand Medical Hastanesi'ne kaldırılan Ekmen, hemen tedavi altına alındı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Ekmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Acı haberi alan Pınar Ekmen'in yakınları ve sevdikleri hastane önüne akın etti. 2004 yılında ETV'de sunucu olarak çalışmaya başlayan Pınar Ekmen, daha sonraki yıllarda aynı televizyon kanalında genel müdürlük görevinde bulunmuş ve hazırladığı bir çok programda moderatörlük yapmıştı. Bir süre Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde basın danışmanlığı görevinden de bulunan Pınar Ekmen, son olarak MASKİ Basın ve Halkla İlişkiler Sorumluluğu görevini yürütüyordu. Vefat eden Pınar Ekmen'in cenazesinin yarın öğle namazının ardından Hatuniye Camisi'nden kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği belirtildi.

Manisa basının acı günü

Manisa basının acı günü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber