Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Ekim 2019 - 12:48 Yorum: 0

Manisa BBSK U-14 basketbol takımından farklı başlangıç

Manisa Büyükşehir Belediyespor U-14 Basketbol Takımı, Muradiye Spor Salonu'nda karşılaştığı Basketmania Basketbol İhtisas Kulübü'nü 77-49 mağlup...

Manisa BBSK U-14 basketbol takımından farklı başlangıç

Manisa Büyükşehir Belediyespor U-14 Basketbol Takımı, Muradiye Spor Salonu'nda karşılaştığı Basketmania Basketbol İhtisas Kulübü'nü 77-49 mağlup ederek grup maçlarına iyi bir başlangıç yaptı.

Manisa Şampiyonluğu için grup müsabakalarına farklı bir galibiyetle iyi bir başlangıç yapan Manisa BBSK U-14 Basketbol takımında hedef Manisa şampiyonluğu. Grupta, Basketmania Basketbol İhtisas Spor Kulübü, Gençlik ve Masterler Spor, İhsan Erturgut İ.Ö.O, Cesur Yıldızlar ve Er-gü Spor ile mücadele verecek olan Manisa BBSK U-14 Basketbol takımı ilk maçında karşılaştığı Basketmania Basketbol İhtisas Spor Kulübü karşısında salondan 77-49 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. Aldığı farklı galibiyet ve ortaya koyduğu performansla alkışlanan Manisa Büyükşehir Belediyespor U-14 Basketbol Takımı, grup maçlarından lider olarak çıkıp önce çapraz eşleşme maçlarını, ardından çeyrek, yarı ve final maçlarını da kazanarak Manisa şampiyonluğu hedefine ulaşmak istiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber