Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Mayıs 2019 - 16:13 Yorum: 0

Manisa Büyükşehir Belediyesi dolandırıcılara karşı uyardı

Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün özel kalemi olduğunu iddia ederek,...

Manisa Büyükşehir Belediyesi dolandırıcılara karşı uyardı

Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün özel kalemi olduğunu iddia ederek, iş insanlarının arandığı yönünde ihbarlar alındığı belirtilerek, bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi çağrısında bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "Son günlerde "Mustafa Ünlü" adıyla bazı Manisalı iş insanları aranarak büyükşehir belediye başkanımız Cengiz Ergün'ün özel kalemi olduğu ve bir takım taleplerde bulunduğu yönünde belediyemize ihbarlar düşmektedir. Büyükşehir belediyemiz, başkanımız ve tüm yönetim kadroları hiçbir zaman ve hiçbir şekilde herhangi bir talepte bulunmamıştır ve bulunmayacaktır. Hemşehrilerimizden ricamız, bu tür taleplerde bulunanlara itibar etmemeleri ve 155 polis imdat hattına bu kişileri bildirmeleridir"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber