Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 11:08 Yorum: 0

Manisa Büyükşehir Belediyespor İdman Ocağı’nı geçemedi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, İstanbul'da düzenlenen 1. PTT Kupası'nın son maçında Trabzon temsilcisi İdman Ocağı ile karşılaştı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor İdman Ocağı’nı geçemedi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, İstanbul'da düzenlenen 1. PTT Kupası'nın son maçında Trabzon temsilcisi İdman Ocağı ile karşılaştı. Yeşil beyazlı ekip güçlü rakibine karşı iyi mücadele etmesine karşın karşılaşmayı 3-1 kaybetti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, İstanbul'da düzenlenen 1. PTT Kupası'nın son maçında İdman Ocağı Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Daikin Park'ta oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da izledi. Karşılaşmanın ilk setine iki ekip de istekli başladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sultanlar Ligi ekibi İdman Ocağı karşısında iyi oyununu sürdürmesine karşın seti 25-21'lik skorla kaybetti, 1-0. İkinci seti İdman Ocağı 25-15'lik skorla kazandı ve durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette oyun kurgusunu sahaya iyi yansıtan yeşil beyazlı ekip 21-25'lik skorla durumu 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın dördüncü setinde Manisa Büyükşehir Belediyespor Sultanlar Ligi temsilcisine zor anlar yaşatsa da İdman Ocağı seti 25-20, maçı da 3-1 kazandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber