Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Mart 2018 - 17:13 Yorum: 0

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar sürüyor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 14 puan farkla lider bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak olan Bayburt Grup...

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar sürüyor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 14 puan farkla lider bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor maçının hazırlıkları bugün yapılan taktik ağırlıklı antrenman ile devam etti. Dün yapılan antrenmanda yer almayan Emir Alagöz, bugün yapılan antrenmanda takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Hafta sonunda deplasmanda karşılaştığı maçta Halide Edip Adıvarspor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenman ile devam etti. Yeşil Beyazlı ekipte dün yapılan antrenmanda tedbir amaçlı olarak dinlendirilen Emir Alagöz, bugün yapılan antrenmanda takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Isınma çalışmasıyla başlayan antrenman kuvvet çalışmasıyla devam etti. Kuvvet çalışmasının ardından dar ve yarı alanda yapılan taktiksel oyunla antrenman sona erdi. Yeşil Beyazlı temsilcimizde Pazar günü oynanacak olan maç öncesinde Kürşat Aydın, Cihan Avcu ve Alper Akçam dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber