Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2016 - 17:33 Yorum: 0

Manisa Büyükşehir, geleceğin genç yıldızlarını arıyor

Manisa sporuna birçok branşta hizmet veren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da, basketbol erkek takımı geleceğin yıldızlarını seçiyor.

Manisa Büyükşehir, geleceğin genç yıldızlarını arıyor

Manisa sporuna birçok branşta hizmet veren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da, basketbol erkek takımı geleceğin yıldızlarını seçiyor. 20-21 Ağustos tarihlerinde yapılacak seçmelerde 2000-2009 doğumlu genç yetenekler, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu olma şansını yakalayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyespor basketbol erkek takımı alt yapı seçmeleri başlıyor. 20-21 Ağustos tarihlerinde Tarık Almış Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu'nda yapılacak olan seçmelerle geleceğin yıldızları Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu olmak için yarışacak. Yapılacak olan seçmelere genç yetenekleri davet eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tunç Çalışkan, "Futboldan voleybola, yüzmeden okçuluğa kadar birçok branşta eğitim veren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da yaz okullarımızla genç yeteneklerimizi Manisa sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda 20-21 Ağustos tarihlerinde saat 13:00-17:00 arasında yapılacak olan seçmelere tüm sporcularımızı davet ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber