Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Temmuz 2016 - 17:58 Yorum: 0

Manisa Büyükşehir zabıtası bayrama hazır

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Ramazan Bayramı öncesinde yoğunluk yaşanması beklenen Manisa Şehirlerarası Otobüs...

Manisa Büyükşehir zabıtası bayrama hazır

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Ramazan Bayramı öncesinde yoğunluk yaşanması beklenen Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Kırtık Mezarlığı'nda incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde bayramını kutlayabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, yoğunluk yaşanması beklenen Kırtık Mezarlığı ve Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne giderek, alınan önlemleri yerinde inceledi, esnafla istişarelerde bulundu.

Zabıta ekiplerinin Arefe ve Bayram boyunca Manisa genelindeki mezarlıklarda devriye atacağını belirten Başkan Aydoğan İra, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda Ramazan Bayramı öncesinde gereken önlemleri aldık. Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı huzurlu ve güvenli bir şekilde kutlayabilmesi için zabıta ekiplerimiz yoğun mesai harcayacak. Ekiplerimiz sık sık devriye atarak yaşanacak herhangi bir olumsuzlukta müdahale edecek" diye konuştu.

Daha sonra Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne giden İra, burada terminal esnafını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. İra, "Bayram tatili boyunca yoğunluk yaşayacak yerlerin başında otobüs terminali geliyor. Biz de hem bayram süresince hem de öncesinde burada gereken önlemleri alarak vatandaşlarımızın güvenli bir bayram geçirmesine yardım ediyoruz. Aynı zamanda esnafımızın bayramını da kutlayarak sohbet ettik ve Bayram için yaptıkları hazırlıklar hakkında bilgi aldık" dedi.

Zabıta Daire Başkanlığı'nın şehrin çeşitli noktalarına dev Türk Bayrakları yerleştirmesinin Manisalıları oldukça memnun ettiğini belirten İra, "Türk Milleti'ni bir arada tutan en önemli unsurlardan bir tanesi "Bayrak" olgusudur. Türk halkının zorlu günlerde göklerde bayrağının dalgalanması uğruna kendi canından vazgeçerek, gözünü kırpmadan cesaretle harekete geçtiği unutulmamalıdır. Biz de bu gerçekten yola çıkarak il genelinde dev Türk Bayraklarını her yere asıyoruz" dedi.

İra, son olarak kent merkezine asılan Türk Bayrağı bannerlarını inceleyerek, bilgi aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber