Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Ağustos 2016 - 10:58 Yorum: 0

Manisa eski Emniyet Müdürü Çetin ve 25 polis tutuklandı

Manisa'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 34 kişiden 26'sı tutuklandı,...

Manisa eski Emniyet Müdürü Çetin ve 25 polis tutuklandı

Manisa'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 34 kişiden 26'sı tutuklandı, 8'i de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklananlar arasında Manisa'nın eski İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin de bulunuyor.

Manisa'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında Manisa Eski İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve 33 polis, sorguları tamamlandıktan sonra dün adliyeye sevk edilmişti. Yaklaşık 24 sat süren mahkeme sonrasında Manisa eski İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin'in de arasında bulunduğu 26 kişi tutuklandı. Mahkeme 8 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

FETÖ yapılanması kapsamında hakim karşısına çıkan Manisa eski İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin'in mahkemede örgütle ilgili kendisine yönelik yapılan suçlamaların tamamını reddettiği bilgisine ulaşıldı. Mahkeme; Oya Y., Yunus Ç., Burhan K., Zafer S., Ömer Y., Tuncer S., Hanifi K., Osman Ç., Bülent D., Ahmet P., Hayrettin Ö., Atilla Ç., Murat Ç., Güngör A., Ali E., Akif T., Erdal A., Erdal K., Mehmet A. G., Lütfi F., Rıdvan B., Murat K., Ali K., Mehmet B., Yusuf G. ve Recep E.'nin tutuklanmasına, Ü.T., M.A., E. I., E. T., G. U., Y. Ö., D. B. ve B.E.'nin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Son tutuklamalarla birlikte Manisa'da tutuklu emniyet mensubu sayısı 67'e yükseldi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber