Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Ekim 2016 - 17:58 Yorum: 0

Manisa maçı biletleri satışa sunuldu

Yeni Malatyaspor Kulübü, Manisa maçı biletlerini satışa çıkardı.

Manisa maçı biletleri satışa sunuldu

Yeni Malatyaspor Kulübü, Manisa maçı biletlerini satışa çıkardı.

TFF 1. Lig'de cuma günü oynanacak Yeni Malatyaspor - Manisaspor karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı. Hafta içi olması nedeniyle taraftar sayısında düşüş olması ihtimalinin yüksek olduğu karşılaşma öncesinde biletler satışa sunuldu. Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından cuma günü oynanacak Manisaspor müsabakasının bilet fiyatları açıkladı. Buna göre VIP tribün 30 TL'den, kapalı tribün 15 TL'den, maraton tribün 7 TL'den, kale arkası ise 4 TL'den satılacak.

Derbinin biletleri de satışta

TFF 1. Lig'in 9. haftasında oynanacak doğu derbisi olarak bilinen Elazığspor - Yeni Malatyaspor karşılaşmasının biletleri de 2 hafta önceden satışa sunuldu.

Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç Yeni Malatyaspor maçı ile birlikte taraftar sayılarının artacağını düşündüğünü söyleyerek, müsabakanın biletlerini satışa çıkardıklarını söyledi.

Gülaç yaptığı açıklamada, "İlgili kurumlarla arkadaşlarımız görüşüyor. Yeni Malatyaspor maçı biletleri satışa erkenden sunuyoruz. Bilet fiyatlarını, Kale Arkası Tribünü 4 TL, Maraton Tribün 7 TL, Kapalı Tribün 15 TL ve VIP Tribün ise 30 TL olarak belirledik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber