Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 10 Ekim 2016 - 13:44 Yorum: 0

Manisa, şehitlerini yarın uğurlayacak

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Onbaşı Evren Kara'nın acısını yaşayan Manisa, Ankara'da gelen bir şehit haberiyle daha sarsıldı.

Manisa, şehitlerini yarın uğurlayacak

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Onbaşı Evren Kara'nın acısını yaşayan Manisa, Ankara'da gelen bir şehit haberiyle daha sarsıldı. 30 Eylül'de Şırnak'taki saldırıda yaralanarak Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) kaldırılan Uzman Çavuş Süleyman Gür, 10 günlük yaşam mücadelesini kaybederek, şehit düştü. Şehitler için yarın memleketleri olan Alaşehir ve Salihli ilçelerinde cenaze töreni düzenlenecek.

Dün Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak Hudut Bölük Komutanlığı'nın yakınında bulunan askeri kontrol noktasına PKK'lı teröristler tarafından patlayıcı yüklü araçla yapılan saldırıda 10'u asker 15 kişi şehit olmuştu. Hain saldırıda şehit olan 23 yaşındaki Onbaşı Evren Kara'nın Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Killik Mahallesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Şehit Enver Kara için bugün gerçekleştirileceği belirtilen cenaze töreni yarına ertelendi. Şehit Kara'nın naaşı yarın Killik Pazar Camisi'nde öğle namazının ardından düzenlenecek cenaze töreni sonrası, Killik Mahallesi Şehitliğine defnedilecek.

Bir şehit haberi de Ankara'dan geldi

Onbaşı Evren Kara'yı şehit veren Manisa'ya bir acı haber de Ankara'dan geldi. 30 Eylül tarihinde Şırnak-Cizre karayolunda PKK'lı teröristler tarafından askeri konvoya düzenlenen saldırıda yaralanan Manisa'nın Salihli ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Süleyman Gür (25), tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde 10 günlük yaşam mücadelesini kaybederek şehit düştü. 3 aylık evli ve eşinin ise hamile olduğu öğrenilen şehit Uzman Çavuş Süleyman Gür'ün için de yarın ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber