Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Temmuz 2017 - 15:28 Yorum: 0

Manisa’da 13 kişi daha FETÖ’den tutuklandı

Manisa'da 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 82 şüpheliden emniyetteki sorgusu tamamlanan...

Manisa’da 13 kişi daha FETÖ’den tutuklandı

Manisa'da 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 82 şüpheliden emniyetteki sorgusu tamamlanan 20 kişi daha adliyeye sevk edildi. Mahkeme 13 sanığın tutuklanmasına, 7'sinin de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Edinilen bilgiye göre, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturması kapsamında "Bylock" kullandıkları tespit edilen 250 şüphelinin yakalanması için Manisa İl Emniyet Müdürü Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Temmuz günü belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, örgütün esnaf yapılanması ile kamu görevinden ihraç edilen memurların da aralarında bulunduğu 82 şüpheli gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 18 kişiden 8'i 22 Temmuz tarihinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmış, 10'u da tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

15 Temmuz tarihinde gözaltına alınanlar arasında yer alan 20 kişi daha Terörle Şube Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 20 şüpheliden 13'ü tutuklanarak Manisa F Tipi Cezaevine gönderilirken, 7 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında şimdiye kadar mahkemeye sevk edilen 38 kişiden 21 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmiş oldu. Gözaltına bulanan 44 kişinin ise emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber