Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 06 Nisan 2020 - 16:43 Yorum: 0

Manisa’da 40 fırından ’Askıda ekmek’ uygulaması

Tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip korona virüs salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara yönelik Manisa'nın Salihli ilçesindeki 40...

Manisa’da 40 fırından ’Askıda ekmek’ uygulaması

Tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip korona virüs salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara yönelik Manisa'nın Salihli ilçesindeki 40 fırın askıda ekmek uygulaması başlattı.

Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Makasçı, korona virüs salgını sebebiyle Salihli'de faaliyet gösteren 40 fırında ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için askıda ekmek kampanyası başlatıldığını kaydetti. Askıda ekmek projesinin Türkiye'de çok eskilere dayanan bir uygulama olduğunu belirten Makasçı, "Fırıncı esnafımız dilediği kadar ekmeği askıya asıp, ihtiyaç sahiplerine verirken, buna mahalle sakinleri ve hayırsever vatandaşlarımızda katkıda bulunarak yardımcı oluyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, ücretsiz olarak günlük ekmeklerini fırınlardan temin edebilirler. Dünya genelindeki salgın sebebiyle ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlarımıza, bizimde katkımız olsun diyen vatandaşlarımız, gittikleri fırınlarda askıda ekmek kampanyasına destek olarak yardımcı olabilirler." dedi.

Makasçı, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak bizlerin görevi. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Böyle zor durumlarda insanlar birbirlerine yardımcı olması çok önemli. Karşılıklı dayanışma içinde bu zor günleri atlatacağımıza inancımız tamdır." diye konuştu.

Manisa’da 40 fırından ’Askıda ekmek’ uygulaması

Manisa’da 40 fırından ’Askıda ekmek’ uygulaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber