Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 05 Haziran 2020 - 15:33 Yorum: 0

Manisa’da evsel atıklar trenle taşınacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, TCDD Taşımacılık A.Ş. Bölge Müdürü İlhan Çetin ve TCDD Bölge...

Manisa’da evsel atıklar trenle taşınacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, TCDD Taşımacılık A.Ş. Bölge Müdürü İlhan Çetin ve TCDD Bölge Müdürü Murat Bakır'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Manisa il sınırları içerisinde trenle evsel katı atıkların taşınması konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Şehrin 40 yıllık çöp sorununa Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi ile son veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, evsel katı atıkların trenle taşınma projesi için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, Atık Yönetimi Şube Müdürü Selçuk Yıldız ile birlikte TCDD Taşımacılık A.Ş. Bölge Müdürü İlhan Çetin ve TCDD Bölge Müdürü Murat Bakır'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette proje hakkında görüş alış verişinde bulunulurken Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, "Proje ile araçların yıpranması, yakıt maliyeti, amortisman ve bakım maliyetlerinin düşürülmesinin yanı sıra karbon salınımı azaltılarak çevreci bir taşıma şekli olacak" ifadelerinde bulundu. Öztürk, bu çevreci yatırımın hayata geçmesinde katkıda bulunan TCDD yöneticilerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını da iletti.

Manisa’da evsel atıklar trenle taşınacak

Manisa’da evsel atıklar trenle taşınacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber