Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Ağustos 2016 - 23:43 Yorum: 0

Manisa’da FETÖ operasyonu

Manisa'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ahmet...

Manisa’da FETÖ operasyonu

Manisa'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ahmet Ayer ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi gözaltına alınırken, Manisa Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Melih Karakaş tutuklandı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Manisa'da kurum ve kuruluşlarda gözaltı ve tutuklamalar sürüyor. Son olarak örgütle bağlantılı oldukları iddiasıyla, Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri akşam saatlerinde Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ahmet Ayer ile 1 hastane çalışanını ve bir süre önce açığa alınan Manisa Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 kişi, Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü olarak görev yapan ve bir süre önce gözaltına alınan Melih Karakaş ise bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber