Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Aralık 2014 - 22:43 Yorum: 0

Manisa'da havalandırma boşluğuna düşen işçi öldü

MANİSA (AA) - Salihli ilçesinde, bir apartmanın çatısındaki su sızıntısını gidermeye çalışan tesisatçı, havalandırma boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi.Salihli Yörük Mahallesi...

Manisa'da havalandırma boşluğuna düşen işçi öldü

MANİSA (AA) - Salihli ilçesinde, bir apartmanın çatısındaki su sızıntısını gidermeye çalışan tesisatçı, havalandırma boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi.

Salihli Yörük Mahallesi 430 Sokak'ta bulunan 5 katlı Papatya Apartmanı'nın çatısındaki su sızıntısını gidermesi için çağrılan su tesisatçısı Veli Yaren (37), kendisine bakmaya gelen apartman sakinleri tarafından havalandırma boşluğunda hareketsiz olarak bulundu.

Yardım çağrısıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, yaklaşık 15 metre yükseklikten düşen Yaren'in öldüğünü belirledi.

Apartman boşluğundan çıkarılan Yaren’in cenazesi, otopsi için Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber