Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 18:08 Yorum: 0

Manisa'da ilginç evlenme teklifi

MANİSA (AA) - Turgutlu'da bir kişi, kız arkadaşına kamyonun arkasına astığı pankartla evlilik teklif etti.Esnaflık yapan Oğuz Taş, 5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Seren Bağçeci'ye...

Manisa'da ilginç evlenme teklifi

MANİSA (AA) - Turgutlu'da bir kişi, kız arkadaşına kamyonun arkasına astığı pankartla evlilik teklif etti.

Esnaflık yapan Oğuz Taş, 5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Seren Bağçeci'ye sürpriz evlilik teklifi hazırladı.  

Özel bir firmada harita teknikeri olarak çalışan Seren Bağçeci’yi özel otomobiline alan Taş, sanayide ufak bir işi olduğunu söyleyerek küçük sanayi sitesine hareket etti. Bu sırada otomobilin önü, "Benimle evlenir misin" yazılı pankart bulunan bir kamyon tarafından kesildi. Kullandığı otomobilden inerek genç kızın önünde diz çöken Taş, evlenme teklif etti.

Hem şaşırdığını hem de çok mutlu olduğunu dile getiren Bağçeci'nin teklifi kabul etti.

Arkadaşlarıyla birlikte süpriz hazırlayan Oğuz Taş ise "Seren ile 5 yıldır çıkıyoruz. Artık evlenip bir yuva kurmanın zamanının geldiğini düşündüm. Kendisine özel bir teklif hazırlayarak sürpriz yapmak istedim. Bu sürpriz evlenme teklifimi kabul ettiği için çok mutluyum. Bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber